Rediger din side guide

OBS! VI HAR VALGT FØRST AT LANCERE HJEMMESIDEN NÅR FLERE ERHVERVSDRIVENDE HAR OPRETTET DERES VIRKSOMHEDS-SIDE. DERFOR VIL FORSIDEN VÆRE SKJULT FOR OFFENTLIGHEDEN INDTIL VIDERE. DU I MIDLTERTIDIG SELVFØLGELIG STADIG OPRETTE DIN VIRKSOMHEDSSIDE OG VISE DEN TIL FAMILIE OG VENNER. TAK FOR DIN STØTTE! VI HÅBER SNART AT LANCERE BLAAGAARDSGADE.DK MED ET BRAG! 🙂

Dette er en guide til hvordan du redigerer din virksomheds-side på Blaagaardsgade.dk

1) Du har modtaget en email med titlen  “[Blågårdsgade] Dit brugernavn og din adgangskode”. Hvis du ikke kan finde den, er det måske fordi at den er endt i din  SPAM-mappe!


2) Nederst i din velkomst mail er dine brugeroplysninger som du skal bruge til at logge ind og oprette din virksomhedsside. Før at du kan logge skal du vælge et kodeord ved at klikke på “Adgangskode: “Click to set”. Et nyt vindue åbner og du skal vælge din adgangskode.


3) Du kan nu logge ind på din profil og oprette til virksomheds-side (link til login: http://blaagaardsgade.dk/wp-admin).

Dit brugernavn er dit brugernavn (eller email-adresse) og dit kodeord er det som du netop har valgt.


4) Opret din virksomhed-side ved at vælge “indlæg” -> “tilføj nyt indlæg” i menuen.


5) I den øverste bjælke “Skriv titel her” skal du skrive navnet på min virksomhed.

I den store boks kan du skrive noget eller alt om din virksomhed. Det er ligeså nemt som WORD, og du kan tilføje billeder/videoer ved at trykke “Tilføj medier”. Hvis du er “haj” til hjemmesider og HTML kan du trykke på knappen “tekst” i højre side af boksen. Så kan du tilføje koder til fx Google-maps osv.


6) Når du har lavet en flot side til din virksomhed, skal du huske at vælge en kategori som fx “håndværk” eller “spisested” 


7) Dernæst kan du vælge at “tagge” din side med tags som passer til din virksomhed. Det hjælper folk med at finde dig på Google


8) Til sidst skal du vælge det billede som repræsenterer din virksomhed bedst og som skal vises på forsiden af www.blaagaardsgade.dk


9) Nu skal du bare trykke “Udgiv”, og din virksomhed-side bliver offentliggjort!


10) Du kan fremover logge ind og redigere din virksomhed-side på: http://www.blaagardsgade.dk/wp-admin eller ved at trykke på “REDIGER MIN SIDE” nederst på hjemmesiden.


10) Rigtig god fornøjelse!

I er altid velkomne til at kontakte mig på jonatan@cafeblaa.dk eller tlf 26848168 hvis i har spørgsmål! Ellers kan i måske fange mig i cafeen…. 🙂

Venlig hilsen

Jonatan Harring