ONE OFF by Maabo

Written by Dorte

Tekstiler taler og fortæller historier om hvad de ønsker at blive til, og med designerens lytten, bliver tekstiler til klæder. ONE OFF by Maabo ønsker at kreere yndlingstøj, klæder du altid kan regne med, tøj du har det godt i, den kjole som aldrig når vaskekurven, den nederdel der aldrig bliver pakket væk når sommeren er forbi.

ONE OFF’s ideologi er, at tøjet primært skal afspejle købers personlighed. Vi tilstræber at vores kunder kan bære tøjet med naturlighed og høj komfort. For at opfylde vore kunders behov og tilfredshed indgår vi altid i en dialog omkring hendes ønsker. Man skal undre sig over detaljer og farve- og materialesammensætning for derefter at se helheden, når man ifører sig et ONE OFF design.

Oftest bruger vi et islæt af humor i tøjet, skaber kontraster mellem det rå og det feminine. Tit kan man sammensætte en høj hæl eller en rå støvle til den samme kjole og få helt forskellige udtryk frem. At skabe klæder er et unikt samarbejde mellem materiale og fantasi.

Vi designer tøj til kvinder i alle aldre, ONE OFF har tøj til både den klassiske type og til den mere flippede kvinde. Fælles for designet er, at det er den individuelle kvindes personlighed, som bærer designet. ONE OFF tilstræber at skabe klæder, der er behagelige og har en god pasform. Vi tilretter alt tøjet, således at det passer perfekt til kundens krop og stil. Nogle gange kræver det, at tøjet skal sys på ny. Dette gøres uden ekstra omkostninger, så længe materialet findes på lager.


____________________________________

Tjek også vores sider på Facebook: https://www.facebook.com/v.dortemaabo.
Og se mange flere billeder på Instagram: https://instagram.com/oneoffdk#