KoncertKirken

Written by KoncertKirken

KoncertKirkens formål er at præsentere god, anderledes og udfordrende musik af højeste kvalitet inden for alverdens genrer. Her kan man nyde god musik i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære. Rummet, akustikken og musikken inviterer ofte til både fordybelse, nydelse og eftertanke.

Koncertrummet er også fremragende til prøver, lydoptagelser, afholdelse af kreative workshops, masterclasses, musikundervisning, filmforevisninger, forelæsninger og musiske kunstnermøder.

KoncertKirken vil være kendt for høj kvalitet, professionalisme, god service, højt informationsniveau og innovation hos både publikum, musikere og samarbejdspartnere.

KoncertKirken ønsker være et sted som promoverer dialog, respekt og gensidig forståelse mellem forskellige folkegrupper og kulturelle ytringer, både lokalt og globalt.

KoncertKirkens centrale rum – kirkerummet – er bygget til store oplevelser, og det er vores vision, at skabe kulturelle arrangementer der opretholder denne idé på en kreativ og nutidig måde. Nye blandingsformer mellem genreområder promoveres aktivt.

København – som andre europæiske metropoler – har fået sin egen Koncertkirke, med et program af høj musikalsk kvalitet, der er på internationalt niveau, og samtidigt med en stærk forankring i lokalmiljøet omkring Blågårds Plads og Nørrebro.

KoncertKirken
Blågårds Plads 6 A
DK-2200 København N

Daglig leder:
Björn Ross
Tel. +45 26 28 04 15
Email: koncertkirken@gmail.com

Læs mere om vores program på Facebook og vores hjemmeside