Dansende Dynamisk Verden Skole c/o ElStudio

Written by Stine Ortvad

Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Vi har faste dansehold for børn, teen, unge og voksne hver uge. Du kommer bare i det tøj og de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet, og alle føler sig velkomne.

Vi har nogle af Københavns billigste danseskolepriser, super dygtige instruktører og en dejlig afslappet stemning på alle hold. Vi underviser i mange forskellige stilarter, og har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. Det er også muligt at få privattimer alene eller i par, samt privat gruppeundervisning. Vi udbyder også polterabends, børneevents og firmaevents.

Der er løbende holdtilmelding på alle hold, og du betaler kun for de uger, der er igen. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Du kan altid følge med på holdet, også selvom du ikke har været med fra starten.

Hos os behøver du ikke at have din egen dansepartner for at tilmelde dig pardansehold. Fordeling af køn plejer at gå op, og kommer du ikke i par, skifter du dansepartner mange gange, så du får danset med en masse hver gang. Kommer I som et par, danser I sammen under hele forløbet. ALLE kan deltage uanset alder – vi har både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

Tjek danseholdene ud på vores hjemmeside ♥️

Vi glæder os til at danse med dig!

Dansende Dynamisk Verden Skole c/o ElStudio
Blågårdsgade 37, stuen
2200 København
Tlf. 20987477
Man.-tors: kl. 11-13 og kl. 15-17
Fre: kl. 11-14
Email: info@elstudio.dk
www.elstudio.dk
Tjek os ud på Facebook og Instagram!